12-6-2020
Bogen - Photoshop 2020 til Mac (fra ny bruger til superbruger) - er nu udgivet som pdf med sidenumre og kan købes hos ebogsforhandlere. Her er et enkelt link.
Den første it-videobog, er godt på vej, og den bliver den første videobog i en ny "Kom i gang med" serie af  videobøger til nye brugere. Jeg arbejder nu udelukkende på den første videobog i serien, og prøver at komprimere videoerne, så meget som det er muligt uden tab af kvalitet. Jeg producerer videobogen i Pages, og videobogen og dens videoer vil også kunne afvikles på en iPad eller en iPhone. Jeg håber stadig at få den ud i juni, men ellers bliver det i juli. Prisen bliver den samme som for mine bøger på 125 kr.​​​​​​​
16-5-2020
Bogen - Photoshop 2020 til Mac (fra ny bruger til superbruger) - er nu udgivet, og kan købes hos ebogs-forhandlere og på Apple Books. Jeg er i gang med at lave videoer til den første it-videobog, som kommer i løbet af juni på Apple Books.
25-3-2020
Bogen - Photoshop 2020 til Mac (fra ny bruger til superbruger) - er på vej.
Jeg har måtte udskyde nogle ikke it videobogs-projekter, og jeg arbejder nu udelukkende på videobogs projekter om it. Jeg regner med, at den første videobog senest udkommer i juni måned, men sikkert før.
14-1-2020
Forlaget har holdt en velfortjent juleferie siden 15-12 efter et meget produktivt år 2019, men er nu ved at starte op igen. "Grundlæggende Photoshop 2019 bogen" til Mac kommer i februar, og jeg arbejder med videobogs-projektet, hvor det stille og roligt går fremad, men jeg begynder først at udgive nye videobøger, når jeg er 100% tilfreds med kvaliteten, så der går nogen tid endnu, før jeg udgiver den første. 
3-12-2019
"Grundlæggende Photoshop CC 2019 bogen" til Mac er færdig, men Photoshop CC 2020 er kommet, så nu er jeg gået i gang med at opdatere bogen til Photoshop CC 2020.
I stedet for "Den store...." hedder bogen nu "Grundlæggende......", da indholdet er grundlæggende og derfor også en bog nye brugere - som vil være superbrugere - kan starte med. Senere vil der komme en "Avanceret Photoshop CC 2020 bog".
Bogen vil udkomme som bog i januar 2020, hvor der også kommer en udgave til Windows. Senere vil bogen udkomme som videobog. Jeg regner med at gå i gang med at lave videoer i december.
19-10-2019 Bøger, videobøger og eReolen
Jeg arbejder videre på bogen "Grundlæggende Photoshop CC 2019" til Mac-bogen (ny titel), som for det meste er nye kapitler, så selv om jeg er nået rigtig langt, så er der et stykke vej endnu. Jeg arbejder også med forberedelserne til den første videobog, hvor jeg også tager den tid, det tager for at få den bedst mulige kvalitet. Den store Photoshop Elements 15-bog er stadig ret populær, og så er der mange, som låner mine bøger på eReolen i øjeblikket.
29-9-2019 Den store Photoshop Elements 15 bog
I øjeblikket er bogen "den store Photoshop Elements 15 bog" populær. Den koster i øjeblikket 85 kr. hos Plusbog og hos Bog&ide. 
15-9-2019 Den store iPad bog fra 2018 på eReolen
Den store iPad bog fra 2018 er nu klar til udlån på eReolen. Bogen er på over 200 sider, og du får en grundig gennemgang af de mange muligheder med en iPad plus masser af tips og tricks og smarte genveje. Klik på billedet herover for at gå til eReolen, og søg efter "martin Simon".
5-9-2019 eReolen, bøger og videobøger
Photoshop CS6 for nye brugere-bogen kan nu lånes på eReolen. Jeg har 22 bøger til udlån på eReolen.
Jeg arbejder videre på opdateringen af "Photoshop CC 2019 til Mac-bogen", og det går fremad, men der er mange kapitler, der skal nyskrives, så det taget tid. Når jeg er færdig med det, så begynder jeg at optage videoer til videobogs-udgaven af bogen. Jeg satser på, at den første videobog udkommer i november måned, hvis den første videobog bliver "Photoshop CC 2019 til Mac-bogen". Hvis det bliver en anden videobog, kan den komme før november.