Pages til Mac er et effektivt og meget brugervenligt tekstbehandlings-program til Mac, iPhone og iPad. Og så kan du hente Pages.appen helt gratis i App Store og installere den på din enhed.  Denne videobog er lavet til Pages på en Mac, men hvis du først har lært Pages på en Mac, vil du ikke have problemer med at bruge programmet på en iPad eller en iPhone.
Indholdet i denne videobog
Denne videobog indeholder tekst, videoer og kun ganske få billeder. Der er ikke videoer til alt, for at undgå at videobogen bliver alt for stor, men til det meste og til det vigtigste. Da videobogen kan være på meget mindre antal sider end en bog med billed-dokumentation med det samme indhold, så får du en mere effektiv gennemgang med meget større overblik, hvor du kan gå hurtigere frem med indlæringen. Og du kan stadig bruge videobogen som en opslagsbog, hvor du hurtigt kan finde, det du søger.
Hvem er målgruppen
Kom i gang med-serien er for nye brugere, som vil i gang med at bruge Pages så hurtigt og effektivt som muligt. Indholdet i denne videobog er dog så omfattende, at du også kommer videre med at bruge bruge Pages til mere avancerede opgaver.
Der arbejdes med Pages på en iMac
Jeg arbejder med Pages på en ny iMac med MacOS Catalina version 10.15.6 styresystemet installeret. Du behøver dog ikke have det seneste styresystem til Mac installeret for at kunne køre Pages.
Pages opdateres jævnligt
Pages opdateres jævnligt, og jeg arbejder i øjeblikket med version 10.1. Når du læser denne videobog, så er det måske med en nyere opdatering. Selv om Pages jævnligt opdateres, så er den grundlæggende tekstbehandling samt strukturen i programmet den samme, som den altid har været, så du vil sandsynligvis kunne bruge denne videobog gennem mange nye opdateringer af Pages.
Stikord fra videoindholdet
Der kan være supplerende info samt genvejstaster og tips og tricks både før og efter en video.​​​​​​​​​​​​​​
Back to Top