Bogens indhold
Med denne bog håber jeg at gøre det lettere for dig at komme i gang med og bruge det fantastiske program, som Photoshop CC er, til små og store redigeringer af dine billeder.
Du får en grundig gennemgang af mange af de vigtige områder, begreber og værktøjer, som indgår i billedbehandling med Photoshop CC 2017.
Det er mit håb, at hvis du starter på denne bog som en ny bruger af Photoshop CC, så er du superbruger, når du er færdig med bogen.
Jeg vil ikke bruge flere sider på at gennemgå indholdet i denne bog, men henvise til indholdsfortegnelsen, hvor du får det store overblik over bogens indhold.
Det er ikke fordi, det udelukkende er en begynderbog, men med de mange trin for trin gennemgange med praktiske eksempler og de mange tips og tricks, så er det let at komme i gang, selv om du er ny i arbejdet med Photoshop CC.
Denne bog indeholder som den første bog i “den store serien” links til videoer i HD-kvalitet, som supplerer gennemgangen af værktøjer i udvalgte kapitler.
Det er den danske udgave af Photoshop CC, der bruges
Det har været et svært valg, om jeg skulle fortsætte med den engelske udgave af programmet, som jeg brugte med Photoshop CS6, men ud fra de tilbagemeldinger jeg har fået, bliver det den danske udgave af Photoshop CC, jeg arbejder videre med.
Bruger du den engelske udgave af Photoshop CC, vil du sikkert kunne følge med alligevel, da alt bliver forklaret ret grundigt med billed-dokumentation, og funktionerne er placeret de samme steder i Photoshop CC på begge sprog. Jeg bruger den engelske betegnelse, hvis den bruges i den danske udgave af Photoshop CC.
Der arbejdes med Photoshop CC i Windows 10
Jeg arbejder med Photoshop CC 2017 i Windows 10 i denne bog, men det har ikke den store betydning, når du arbejder i Photoshop CC – kun når du starter programmet og åbner nye billeder.
Tips og tricks og smarte genveje
Denne bog indeholder trin for trin-gennemgange, så alle kan være med, men den er også spækket med tips og tricks og smarte genveje i de mange forskellige områder, som bogen gennemgår.
Epub og pdf-udgave
Bogen findes både i en epub-udgave og en pdf-udgave.